27-04-10

KSK-Sinaai: 1-2

Laatste wedstrijd van het seizoen was toch nog het bekijken waard.
Op voetbal gebied waren beiden ploegen aan mekaar gewaagd,enkel de bezoekers hadden iets meer mogelijkheden tot scoren. De mooiste aanval van de middag kwam toch van de thuisploeg, het leder circuleerde langs enkele Klingse middenvelders alvorens in de diepte gestoken te worden waar snelle Vanduyse zijn tegenstander ter plaatse liet en de bal mooi achteruit speelde: heel de bezoekende verdediging was verrast, de goed gevolgde Vangaeveren liet deze kans onbenut.
Sinaai wachte niet lang om hier op te antwoorden, steeds bleven ze gevaarlijk via De Vos die toch dat hele geheel laat draaien als geen ander. Vooral op corners en vrijetrappen moest men bij Klinge attent blijven en was er een wakkere Deknopper nodig om de nul op het bord te houden. Deze stand bleef behouden tot de rust.
De eerste 20min. van de tweede helft was al Klinge wat de klok sloeg, het was wachten tot die goal viel, na wat trek en duw werk lag de bal op stip en onze vriend Wuytack mocht nog één keer scoren in zijn laatste wedstrijd van zijn voetballoopbaan.
1-0 na ong. 75min. Het zou te mooi geweest zijn om op de laatste wedstrijd te winnen tegen de kampioenen, maar die dachten er anders over.
Het was De Vos die met een assist Garrevoet liet scoren in minuut 85 en deed dit nog eens over enkele minuten later maar nu met het hoofd 1-2 en tevens eindstand. Dit was het weer voor dit seizoen.
Na de wedstrijd werdt het nog een super Klings feest ook daar zijn we sterk in.
Verslag Paul Reyns

07:08 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: sinaai |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.