06-09-10

KSK - Moerbeke: 3-3

Klinge dat na het 4-0 verlies te Kieldrecht voor eigen volk wel iets te bewijzen had.
In de eerste helft van deze doelpuntrijke wedstrijd had de thuisploeg toch wel een klein beetje de overhand, wat resulteerde in een kans via Kegels, die zijn poging net over zag gaan.
Na 15min. een prachtige aanval van de thuisploeg via De Vet die Vangaeveren diep stak, Gunter zag De Clerck vrij staan doch deze trapte op de bezoekende doelman, maar in de rebound kon deze brave niets anders doen dan De Clerck onderuit halen: gevolg strafschop, door De Clerck zelf benut 1-0 na 15min.
Geen minuut later een mooie aanval op rechts van de bezoekers en mooi binnen getrapt door De Pauw 1-1 in de zelfde minuut.
De wedstrijd was op dat moment wel te genieten, Klinge, op dat moment de betere ploeg, mocht een corner trappen die na slecht ontzetten binnen getrapt werd door Kegels: 2-1. En zo gingen we rusten.


Na de koffie,een diepe bal op De Clerck die onderuit werd gehaald door een bezoekende verdediger en opnieuw de bal op de stip: Vangaeveren klaarde de klus: 3-1 na 50min.
Na kwetsuren van De clerck, Schelthout en Kegels, bleek De Klinge te zwak om deze voorsprong tot een goed einde te brengen. Spelers zoals De Smet en De Fre kregen te veel ruimte en maakten dan ook het verschil met ieder een doelpunt. De eindstand was 3-3.
KSK was blij met dat punt, het verschil zat in de bank. Volgende week naar Sombeke.

Verslag: Paul Reyns

09:57 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (1) | Tags: moerbeke |  Facebook |

Commentaren

De bezoekende doelman... deze brave...
Gij kent diene mens niet zeker???

Gepost door: NOOT | 06-09-10

De commentaren zijn gesloten.