14-09-10

Sombeke - KSK: 2-2

Klinge: de ploeg van net niet, het is een gegeven van de eerste drie wedstrijden in deze competitie.
Na een studieronde van pakweg tien minuten kwam KSK toch meer in de wedstrijd, op een moment speelde Vangaeveren De Clerck vrij, deze bracht de bal scherp voor doel maar Pieters kwam net iets te kort om het leder in doel te trappen.
Nog geen tien minuten later onderschepte Ruymbeke de bal en die bracht het leder op de borst van Declerck en Kristof deed wat hij moest doen: scoren! Een prachtig doelpunt.
Sombeke in de achtervolging, er was bij momenten een sterke Deknopper nodig om de 0-1 op het bord te houden.
Pech bij de bezoekers na uitvallen van De vet, die vervangen werdt door een andere De vet die ook nog eens uitviel (beide goe bezig). Het was de beurt aan Jonkers om het middenveld kracht te geven. Rust 0-1.


De tweede helft ging KSK op zoek naar dat tweede doelpunt en dat kwam er ook, De Clerck stak een sublieme Pieters in het straatje en den Ollie trapte met veel klasse de 0-2 op het bord. Niemand twijfelde der aan dat KSK met de drie punten naar de grens zou gaan.
Maar toch trokken we iets teveel naar achter om dit tot een goed einde te brengen, dan maar op de counter en de kansen kwamen der ook: op een moment een uitbraak via De keyser en Ryumbeke, Filip besloot net over.
Sombeke op zoek naar de aansluitng en kreeg waar het dat moment recht op had: een doelpunt binnengetrapt aan de tweede paal door Covens.(1-2).
KSK in de verdrukking maar zonder noemingswaardige kansen voor de bezoekers. Het was Klinge dat de beste kans van de wedstrijd kreeg, onze vriend De keyser op solo toer, Tim deed alles perfect behalve het leder in het doel deponeren: pech voor de bezoekers.
Nu was het wachten op het eindsignaal, dat er maar niet kwam en tot overmaat van ramp kwam de bal op de stip terecht dit na 100minuten. Penalty of niet wie zal het zeggen het stond wel 2-2 en dit is gelijk aan één punt, te weinig voor de mannen van De Klinge.

Verslag Paul Reyns

08:33 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: sombeke |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.