25-10-10

Wachtebeke - KSK: 0-3

Iedere supporter die deze club echt kent wist dat hij in Wachtebeke moest zijn: na een week vol emoties en gedoe was het aan Michelet om iedereen op de juiste plaats te zetten.
De wedstrijd zelf begon met een beetje geluk voor de bezoekers, na één minuut miste de thuisploeg al een reuzenkans, was dit een teken ?
Het gevolg was dat KSK waarempel begon te voetballen zoals het van hen verwacht wordt: in één tijd en op de flanken en dit bracht ook wel enkele kansen met zich mee, na vele stationnetjes werd een herboren Van Lierop in stelling gebracht, Sven miste op een haar na.
De thuisploeg berucht enkel en alleen om zijn twee snelle spitsen liepen zich steeds vast op een Klingse verdediging om U tegen te zeggen. Onder leiding van Herdewel en met een gemotiveerde Vertenten en Vangaeveren op de buitenkanten was er geen doorkomen aan. De rust was dan ook 0-0.


Wie dacht dat Klinge zijn beste pijlen verschoten had was mis: Een kwartier in de tweede helft mocht De Clerck een vrijetrap nemen en deze stak diep in de linkerbenedenhoek: 0-1.
Wachtebeke stond verbaasd te kijken, een bal aan de tweede paal ietwat verloren voor de gewone man, niet voor den Ollie die er zijn lichaam voor gooide en een scherpe Van Lierop maakte er 0-2 van.
De leiders wisten niet goed wat er allemaal gebeurde: ze probeerden wel en als ze der eens doorwaren, was er nog steeds een betrouwbare doelman Nijs die liet zien dat hij een subliem sluitstuk is.
De meegereisde supporters en dan spreek ik over de echte, kregen waar voor hun geld: de leiders probeerden aan te vallen, maar Klinge bracht het beste voetbal en dit resulteerde in een derde doelpunt, op een pas van De Clerck mocht Van Lierop zijn tweede van de middag scoren.


Volgende week thuis tegen Stekene,waarom nie supporters????
Na negen wedstrijden en al enkele keren het laatste halfuur met een voorsprong ingegaan, gebruikte Klinge eindelijk zijn verstand en speelde de wedstijd rustig uit  met nul tegen doelpunten.

 

Verslag Paul Reyns

07:57 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: wachtebeke |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.