08-11-10

sparta Waasmunster - KSK 0-1

Gevleide zege voor de mannen van De Klinge.
Op een zeer moeilijk te bespelen grasmat kwam de thuisploeg het best uit de verf, na vijf minuten een doorbraak op de rechterzijde: de snelle thuisspits zag zijn poging stranden op buitenkant paal: Klinge al direkt gewaarschuwd.
De bezoekers hadden het moeilijk in de beginfase van de wedstrijd, het was net of Sparta speelde met twaalf: er stond steeds iemand vrij en die werd dan ook goed gebruikt.
Na tien minuten was er al enkele keren een wakkere doelman Nijs nodig om de nul op het bord te houden.
De beste kans die Sparta kreeg kwam nog van een speler van Klinge die onder druk de bal tekort naar zijn keeper speelde, maar zoals gezegd de bezoekende doelman was klaar wakker.
Na een halfuur zagen we KSK warempel in de aanval, via zijn twee snelle flankspelers. Het was zowel Vertenten als Vanlierop die op tijd en stond een doorbraak konden forceren maar zonder resultaat.
De rust kwam niet ongelegen, bij Klinge was men niet rouwig om deze nul-nul.


Doch al wie voetbal kent weet dat wie zijn kansen niet afwerkt steeds het deksel op de neus krijgt.
En jawel Klinge beter begonnen aan de tweede helft met meer vuur en met de regelmaat eens een combinatie om u tegen te zeggen.
De bezoekers hadden al enkele vrijetrappen gehad op een mooie plaats echter zonder resultaat tot D'Hollander de bal opeiste en deze mooi in de linker bovenhoek trapte: 0-1 na 50minuten.
Sparta wist niet wat er gebeurde, Klinge profiteerde met tot gevolg enkele kansen die onbenut bleven door de bezoekers.
Het laatste kwartier gooide Sparta alles in aanval: het was nu meer Doelman Maarten Nijs tegen de rest, ere wie ere toekomt, de Klingse doelman was onverslaanbaar en hield zijn netten ongeschonden tot minuut 97, tevens einde wedstrijd.
Volgende week thuis tegen Haasdonk, de supporters reizen terug met grote aantallen mee met de ploeg en dit is een enorme ondersteuning voor het team.

 Verslag Paul Reyns

 

08:49 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: sparta waasmunster |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.