22-11-10

Tieldrode - KSK: 1-0

Dit was een zespuntenwedstrijd om uit de degradatie zone te geraken.
De wedstrijd zelf had weinig met voetbal te maken, iedereen deed maar wat, alhoewel het doelpunt die deze match besliste toch gezien mocht worden: een thuisspeler rolde een man of drie van Klinge op en bracht het leder aan de tweede paal waar Nevens de 1-0 op het bord trapte.
Wie dacht iedereen wakker bij Klinge was er aan voor z'n geld, er was wel wat inzet bij de bezoekers maar daar bleef het jammer genoeg bij, er werd voor geen meter gecombineerd en het is toch op deze manier dat ge een tegenstander eronder krijgt.
Het enige wapenfeit voor de bezoekers in deze eerste helft was dan nog een geloste bal van de thuisgoallie die bijna in doel werd gewerkt.
Conclusie: één zenuwachtig gedoe langs beide zijden in deze erbarmelijke eerste helft.
De tweede helft begon furieus, een mistasten in de Klingse verdediging waarbij een thuisspeler de paal trof: daar kwamen de bezoekers goed weg of het was na 46minuten al game over.
Klinge begon nu toch zachtjes de match in handen te nemen en drukte de tegenstander op zijn eigen helft, dit gebeurde alleen op inzet en niet op een voetballende manier wat jammer was.
Toch kreeg Klinge nog een reuzenkans maar die bal werd na een derde poging naast getrapt, de vorige twee was telkens op een lichaamsdeel van iemand van de thuisploeg.
De wedstrijd de laatste 20minuten: Klinge viel blind aan en Tielrode hanteerde de counter ook al zonder veel overleg. Een match op een zeer bedenkelijk niveau, wie wint lacht.
De bezoekers met een kater en zonder punten terug naar de grens.
Volgende week naar Daknam, daar kan veel recht gezet worden.

Verslag Paul Reyns

19:20 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: tielrode |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.