10-01-11

KSK - Sombeke: 5-2

Klinge herleeft na het dilemma Kieldrecht.
KSK begon scherp aan deze wedstrijd, alhoewel het eerste gevaar van de bezoekers kwam;onze vriend Ben-omar was al na twee minuten gevaarlijk maar de Klingse verdediging kon deze dreiging in de kiem smoren.
De thuisploeg zeer bedrijvig op alle gebied was niet onder de indruk van bepaalde elementen bij de bezoekers en bracht voetbal om u tegen te zeggen. Na 5minuten een prachtige combinatie van Klinge,daarbij werd een aalvlugge Pieters in het straatje gesteurd; de bezoekende verdediging kon niet anders dan den Ollie onderuit halen, bijgevolg stafschop.
Vangaeveren nam zijn verantwoordelijkheid en de 1-0 stond na zeven minuten op het bord.
Sombeke bleef echter niet bij de pakken zitten en liet even zien dat ze niet voor niets op een tweede plaats staan;een modelaanval afgewerkt aan de tweede paal via Bertels.(1-1 na 11min).
Klinge bleef kalm na al dit moois van de bezoekers,en nam direkt terug de teugels in handen dankzij een goede organisatie gekoppeld aan veel inzet.
Ksk begon zich meer en meer te manifesteren en werd baas op het middenveld,de swong zat er er goed in;op een gegeven moment trapte een bedrijvige Vertenten snoeihard op doel,de bezoekende doelman moest lossen en niemand anders dan Bart Van Puymbroek maakte er 2-1 van en dit na 37min.
Deze score was ook de ruststand na een bekijkenswaardige eerste helft.
Na de rust een bezoekende ploeg met een licht overwicht maar de kansen voor de thuisploeg;Vangaeveren speelde Vertenten aan deze vond op de flank Vanlierop,Sven bracht het leder voor doel waar een goed gevolgde D'Hollander de bal in één tijd aannam maar zijn poging strande op de lat,jammer geen resultaat voor zoveel moois.
Zolang het nog 2-1 bleef was er steeds de dreiging van de bezoekers maar hun pogingen bleven steken op een sublieme verdediging of een alerte doelman Nijs.
Op momenten counterde Klinge vlijmscherp;De clerck kreeg de bal toegespeeld op de flank en bracht met een mooie breedte pas Vanlierop in stelling doch Sven vondt de bezoekende doelman op zijn weg en het bleef nog steeds 2-1.
We waren 75minuten ver,Pieters zijn turbo sloeg aan en ja weer onderuit gehaald stafschop plus rode kaart.
Vangaeveren speelde al heel de wedstrijd met veel bravoere en klaarde de klus voor de tweede maal 3-1.
De thuisploeg op rozen maar nog niet voldaan een sterk ingevallen Jonkers trapte alle frustaties uit zijn schoenen en zette de netten bol met een prachtig doelpunt 4-1na 80min.
Het moet gezegd de bezoekers bleven er nog steeds voor gaan en werden nog beloond met een doelpunt uit stafschop via Ben-Omar 4-2.
Ondertussen had er nog een speler van Sombeke een tweede gele kaart gekregen, dus voor de laatste minuten stonden zij nog met negen.
Maar het mooiste moest nog komen,Pieters nog maar eens weg verwende de thuisaanhang met een werelddoelpunt,hij zag zijn lobbal in doel verdwijnen en de 5-2 was een feit.
Volgende week bevestigen op Hardy.
Verslag Paul Reyns

13:53 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: sombeke |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.