17-01-11

SV Hardy Waasmunster - KSK: 1-1

Op een zo goed als onbespeelbaar terrein werd deze zespuntenwedstrijd beslecht.
Na een studie ronde van een kwartier kwam het eerste doelgevaar er van de thuisploeg;een voorzet vanop rechts werd tussen de palen gekopt door een Hardyspits het was D'Hollander die dit gevaar kon keren door op zijn manier de bal van de lijn te redden met het hoofd. Klinge al direkt verwittigd.
De bezoekers begonnen toch iets meer te combineren en kregen overwicht op het middenveld;een mooie combinatie D'Hollander,Vangaeveren,Gunter stak door naar Van Duyse die zijn poging net naast het doel zag verdwijnen. Bij Klinge hadden ze de zwakke plek gevonden in de thuisdefensie en het was telkens de snelle Vanduyse die voor gevaar zorgde.
Hardy deed natuurlijk ook nog mee en lukte het eerste doelpunt van de middag;De bal bleef ergens in de modder steken en het was de vaardige Abdel M die zich meester kon maken over het leder om daarna in zijn ééntje de hele bezoekende defensie op te rollen en de score op 1-0 te brengen na een 28min.
De bezoekers toch enkele minuten van slag maar daar bleef het ook bij;een bedrijvige Rumbeke onderschepte het leder en gaf mee aan Van gaeveren die op het juiste moment Van duyse diep stuurde en de onhoudbare Jonas Van Duyse trapte perfekt naar de tweede paal,iedereen zag de bal al in doel verdwijnen maar het leder kwam via de paal in de handen van de thuisdoelman terecht.
De gelijkmaker hing in de lucht,iedereen Klings gezind voelde dit aan.
Begrijpe wie kan,na een zoveelste keer lag nog maar eens die hele flank open en onze Jonas bedankte voor zoveel ruimte met een prachtige assist op een weer sterk spelende Vangaeveren die de verdiende 1-1 op het bord prikte. En dan was er koffie.
Net na de pauze zorgde Waasmunster al direkt voor doelgevaar;een voorzet vanop rechts werd net naast de tweede paal gekopt. Maar de bezoekers trokken het laken meer en meer naar zich toe met veel gedrevenheid zette Klinge de thuisploeg onder druk.
KSK zorgde voor de eerste twintig minuten van deze tweede helft voor vuurwerk.
De mooiste aanval van de middag werd gered door de thuisdoelman;een combinatie langs vele Klingse voeten kwam uiteindelijk bij D'Hollander terecht deze bracht de bal  mooi aan de tweede paal waar Van duyse in één tijd op doel trapte deze prachtige aanval werd even mooi gered door de lokale gaollie.
Nog geen minuut later werd Pieters alleen op doel gestuurd maar den Ollie zag zijn poging over de dwarsligger verdwijnen.
De aanvallen bleven maar komen,kans op kans werd gemist,spijtig dat zoveel moois niet in doelpunten omgezet werd.
Met nog twintig minuten te spelen kwamen de lokalen ook nog even meedoen maar verder dan goe geprobeerd zat er niet in.
Het enige wapenfeit van de thuisploeg waren nog enkele vrijetrappen vanop mooie plaatsen zonder resultaat.
In het kamp van de bezoekers kreeg een sterk spelende Van Roeyen nog een rode kaart door aan de noodrem te trekken.
Doelman Nijs moest nog gekwetst het veld verlaten maar zijn doublure Marchoel deed zijn werk goed.
Volgende wedstrijd thuis tegen Heikant
Verslag Paul Reyns

08:07 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hardy waasmunster |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.