24-01-11

KSK - Heikant Zele: 2-1

De bezoekers waren naar de grens afgezakt met drie overwinningen in de achterzak,dus een ploeg vol vertrouwen.
DE thuisploeg nam een blitsstart;Vangaeveren werd vrij gespeeld en die kon het leder aan de tweede paal brengen waar D'Hollander de bezoekende doelman geen schijn van kans liet en met het hoofd de 1-0 op het bord plaatste na twee minuten spel.
Een droomstart voor de lokalen.
Klinge ging de volgende twintig minuten op zijn elan verder,de druk die werd hoger en de kansen bleven niet uit;nu werd een doorgebroken D'Hollander onderuit gehaald net voor de zestien met als gevolg een rechtstreekse vrijetrap.
Het was VAn Roeyen die de bal mooi over de muur in de linker benedenhoek trapte en de thuisploeg op 2-0 bracht en dit na 17minuten.
Klinge op rozen,het moment was al rijp om de Zelenaars de genade klap toe te dienen.
Nog geen vijf minuten na het tweede doelpunt werd Van Duyse alleen afgezonderd voor de bezoekende doelman doch de Jonas lobte het leder net iets te kort zodoende kon de keeper er met de vingertoppen nog aan.
Nu begonnen ze bij Heikant toch zachtjes wakker te worden;Hun spits werd diep gestuurd tot in de hoek van de zestien waar hij na een licht contact bijna te pletter sloeg tegen de grasmat,de scheids wees naar de stip.
Smekens bood zich aan om deze klus te klaren maar dit was zonder doelman Marchoels gerekend hij redde deze poging knap met de voet.
Eerlijk gezegd kwam Heikant toch meer in de match en na die gemiste strafschop volgde kort daarop een pegel uit de tweede lijn het was weer de KLingse doelman die de meubelen redde.
WE gingen stilletjes naar de rust en de riante voorsprong werd behouden.
DE tweede helft een ander verhaal;Heikant trok direkt het laken naar zich en Klinge plooide te ver naar achteren.
De aanvalsgolven bleven maar komen,een goed georganiseerde thuisverdediging kon de schokken blijven opvangen maar er werd teveel balverlies geleden om een degelijke counter op de been te brengen.
Heikant het meeste balbezit heel de tweede helft maar zonder noemenswaardige kansen.
Het venijn zat in de staart,met nog tien minuten te gaan verdween een schot  op de dewarsligger.
De klok wees de laatste minuut aan wanneer Verstuyft de bal in het KLingse doel kopte en dit was dan ook meer dan verdiend.
De eindstand stond erop.
Volgende week tegen hekkensluiter Hamme.
Verslag Paul Reyns

18:51 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: heikant, zele |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.