31-01-11

VK Hamme - KSK: 3-0

Zware aderlating voor de bezoekers die bijna een heel elftal moesten missen wegens geschorst, gekwetst of ziek.
Maar dat neemt niet weg dat Klinge met elf fitte spelers aan de aftrap kwam, doch na tien minuten was het al prijs;een pas op de flank, de linkerspits dribbelde z'n man voorbij en trapte het leder mooi in de verste hoek 1-0 en een ijskoude douche voor de bezoekers.
Klinge probeerde na dit tegendoelpunt toch iets te forceren: er was een poging van De Clerck dat de richting miste, twee minuten later werd D'Hollander in positie gebracht,Kjell trapte prachtig naar de rechter benedenhoek maar met een geweldige safe kon de lokale doelman zijn netten ongeschonden houden.
De wedstrijd ging op en neer met veel hoge ballen en weinig voetbal, had dit iets te maken met het bevroren terrein? 
En eigenlijk viel het tweede doelpunt zoals de wedstrijd op dat moment bezig was;het leder werd keihard weggetrapt op een Klingse verdediger en de bal viel warempel in het oranje doel, iedereen stond verbaasd te kijken maar het stond wel 2-0 voor de lokalen en dit na een halfuur spel.
De opdracht werd moeilijker maar het spel niet beter en zo gingen we de rust in met twee tegen nul.
De tweede helft was er enorm veel goede wil langs de kant van de bezoekers maar daar bleef het bij: er werd gewoon te weinig gevoetbald en men zocht steeds de lange bal in plaats van de combinatie.
Tot overmaat van ramp kregen we nog een flipperdoelpunt dat tot de drie nul leidde;op de counter werd de Hamse spits weggestuurd, de brave man trapte naar doel, de bal botste net voor de doelman op een zooi en verdween in doel en daarmee is alles gezegd over deze wedstrijd die we moesten winnen maar eigenlijk niet konden winnen.
Volgende week thuis Sint-Pauwels

Verslag Paul Reyns

19:51 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hamme |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.