07-02-11

KSK - St Pauwels

Klinge doet goede zaak.
De eerste helft was voor de bezoekers, met de wind in de rug trok St-Pauwels direkt in de aanval er was al een attente doelman Nijs nodig of het stond na vijf minuten al één nul.
De bezoekers bleven goed combineren en hadden de wedstrijd in handen maar waren enkel gevaarlijk op verre inworpen, corners en vrijetrappen en daar wist doelman Nijs wel raadt mee.
De verdediging van de thuisploeg hield stand door een goede organitatie, KSK kon er sporadisch eens uit komen maar leed teveel balverlies om te spreken van goed spel. Sint-Pauwels bleef tot de rust domineren maar kwam niet tot scoren.
De tweede helft een ander spelbeeld buiten de eerste minuten die waren nog voor de bezoekers.
Maar je zag toch dat de thuisploeg er aan het doorkomen was, centraal in het middenveld werd de strijd terug in het voordeel van Klinge beslecht.
Klingenaar voor het leven Vangaeveren drukte meer zijn stempel op het gebeuren dus er vielen terug combinaties te zien; op een moment werd Van Lierop aangespeeld in de lucht, Sven won zijn kopduel en zette ook nog zelf de spurt in achter de bal, won ook dit duel met als beloning voor zoveel inzet een mooi doelpunt 1-0 na 55minuten.
De bezoekers aangeslagen, Klinge duwde even op het gaspedaal en nam de wedstrijd meer in handen: er werd meer bewogen dus beter voetbal langs de kant van de thuisploeg dat resulteerde in enkele vrijetrappen aan de zestien, Klingse specialist D'Hollander nam deze taak op zich maar zag het leder tegen de dwarsligger over doel verdwijnen.
Nu weer een pas van Rumbeke op D'hollander die op zijn beurt Pieters wist te bereiken deze verschalkte de bezoekende verdediging met een hakbal in de loop van Jonkers: Michiel bleef kalm en bracht de bal aan de eerste paal waar Van Lierop er als de kippen bij was om het leder binnen te tippen 2-0 na 68minuten.
Klinge op rozen, nu kwam het er enkel op aan om het verstand te gebruiken en deze wedstrijd uit te spelen.
Sint-Pauwels probeerde na deze tweede opdoffer toch nog iets te forceren maar bleef zoals de hele match onmondig voor doel.
Volgende week naar Verrebroek voor de volgende derby.
Verslag Paul Reyns

09:05 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: sint-pauwels |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.