21-02-11

KSK-Wachtebeke: 2-1

Wedstrijd met veel inzet maar iets te weinig voetbal.
Nochthans was de eerste doelpoging voor de thuisploeg;een mooie breedte pas van D'Hollander op Vangaeveren maar Gunter zag zijn schot net naast de paal buiten gaan.
Wachtebeke nam langzaam maar zeker het heft in handen,de bezoekers zaten zowel rechts als links met twee snelle buitenspelers die ze regelmatig gebruikten.
Na vijftien minuten spel was het bijna raak;de linkervleugelspits van de bezoekers kreeg het leder toegespeeld en dribbelde zijn rechtstreekse tegenstander om zo de bal mooi achteruit te leggen tot in de voeten van een medemaat doch deze miste deze mooie aangelegenheid om te scoren.
Een tien minuten later weer rood alarm bij de thuisploeg,een hoekschop werdt slecht ontzet tot bij de bezoekers nu was het Van Royen die de bal van de lijn moest wegwerken.
Klinge mocht zich gelukkig prijsen met de nul- nul aan de rust.
De tweede helft van iets betere makelei.
Het was nochthans de bezoekende ploeg die op jacht ging naar het eerste doelpunt dat kwam tot stand na een mooie aanval waar de spits diep werd gestuurd en deze kon doelman Nijs te grazen nemen met een shuin en hard schot in de linker benedenhoek(0-1 na 67minuten)
Een koude douche voor de mannen van Klinge,maar een wedstrijd duurdt negentig minuten en fysiek zijn ze aan de grens wel in orde.
Tussendoor kreeg Vanpuymbroek na een duel nog te maken met een gebroken neus en werd vervangen door Vanmullem.
Klinge nu toch meer in de wedstrijd en tevens op zoek naar de gelijkmaker,ondertussen was De Vet N de troepen komen versterken en hij had
een mooie assist in huis;De Vet bracht meer voetbal in de ploeg en trapte een gemeten voorzet op het hoofd van een nooit afgevende Jonkers
die het leder keihard tegen de touwen kopte 1-1 met nog tien minuten te gaan.
De thuisploeg kreeg vleugels en begon aardig te combineren in deze slotfase van de wedstrijd,op een gegeven moment werd de bal toegespeeld in de loop van Vertenten die met een pracht pass Pieters bediende den Olivier twijfelde niet en gaf in één tijd breed op Vanlierop die heel het stadion in vuur en vlam zette door de 2-1 op het scorebord te plaatsen.
Dit was dan ook de eindstand na een dol laatste kwartier.
Volgende week naar Stekene.
Verslag Paul Reyns

17:17 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: wachtebeke |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.