07-03-11

Haasdonk - KSK: 4-1

Overdreven cijfers maar wel een verdiende zege van de lokalen.
Na een studieronde van ongeveer tien minuten kwam het eerste doelgevaar er via een vrijetrap van De Raeymakers die de bal staalhard in de rechterbenedenhoek trapte,Nijs moest al direkt bij de pinken zijn om z'n netten ongeschonden te houden.
KLinge kon in dat eerste halfuur maar één wapenfeit voorleggen en dat was een mooie aanval op links met voorzet tot gevolg maar overgekopt en dit was het dan,toch iets te weinig van het goede om aanspraak te maken op een doelpunt.
De thuisploeg iets beter dan Klinge maar ook zonder veel overgave,des niet te min kwamen de lokalen wel simpel op voorsprong en dit op vrijetrap;iedereen had de indruk dat doelman Nijs zijn verdediging nog aan het organiseren was toen Vanvlierberghe de bal in een bijna leeg doel trapte 1-0 na 31min.
Klinge probeerde wel maar slaagde niet in zijn opzet en moest tien minuten later al een tweede doelpunt slikken;na dom balverlies kwam het leder bij De Raeymakers die eerst even een paar man in de wind zette om daarna met een gekraakt schot de twee nul op het bord te plaatsen.
Dit gebeurde allemaal net voor rust.
Wilde Klinge nog iets forceren was een vlugge aansluitingstreffer zeer aangeraden,maar niets was minder waar het was de thuisploeg die voor de drie nul zorgde net na rust;een knullig doelpunt zoals heel de avond al een schot wijkt af op een Klingse verdediger en 3-0 na 51 minuten.
Zelfs na de drie nul bleef Klinge proberen, langs rechts waar pieters veel ruimte kreeg maar zijn pogingen tot voorzet telkens in het niet gesmoord werden door de thuisverdediging.
Bij het onderscheppen van het leder schakelde Haasdonk snel over van verdediging naar aanval waar speerpunt De Raeymakers de bal toegespeeld kreeg en na een solo er 4-0 van maakte.
Met nog een halfuur te gaan brachten de bezoekers er De Vet in.Michael slaagde er in om na vier doelpunten om je oren te hebben gekregen toch te blijven voetballen en lukte dan ook verdiend de eer redder;een aanval die hij zelf opzette en subliem afmaakte dit was zalf op een reeds opengeslaagde wonde,cijfers zeggen niet alles maar wel genoeg.
De carnaval ging evengoed door.
Nu volgen vier thuiswedstrijden voor Klinge waar de redding in een defenitieve plooi moet gelegd worden.

Verslag Paul Reyns

16:02 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: haasdonk |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.