15-03-11

KSK-Sp Waasmunster

KSK sleepte nog een punt uit de brand na een dol laatste kwartier.
De wedstrijd begon hoopgevend voor de thuisploeg;Vanlierop zette een snelle aanval op en gaf het leder mooi naar Kegels die nam goed aan en borstelde de bal naar de kruising maar die miste op een haar na zijn doel.
Eigenlijk hadden we het beste gezien wat Klinge betreft,Sparta nam steeds meer de match in handen en lukte na tien minuten de openingstreffer via een schot van D'Hondt 0-1.
Waasmunster bracht het beste voetbal en combineerde niet onaardig met de nodige doelkansen tot gevolg,de nul twee hing in de lucht maar kwam er eigenlijk op een lullige manier;een hoekschop werdt in de rebound op doel getrapt,de bal week af en Nijs had geen schijn van kans 0-2 na 35 minuten.
Deze score werd behouden tot de rust.
De tweede helft begon gelijk de eerste met een mooie doelkans voor Klinge;Vanlierop sneed door de bezoekende defensie kon het leder achteruit leggen op verbraeken die zag zijn poging gered worden door de doelman maar de bal was nog steeds los en belande bij De Clerck en Kristof miste net de aansluitingstreffer.
Ik val in herhaling maar de bezoekers trokken opnieuw het laken naar zich toe met een hele resem kansen ofwel stond Nijs in de weg of ze trapten over of naast tot minuut 75 toen topscoorder Andries zich er mee ging moeien moest Nijs zich een derde keer gewonnen geven en de 0-3 was een feit.
Iedereen langs de kant gaf niets meer voor de thuisploeg behalve de spelers van KLinge zelf die een ongelooflijke disipline in huis hebben om er steeds voor te blijven gaan,De clerck gaf op maat naar Vangaeveren en Gunter verraste de bezoekende doelman met een schot in de linkerbovenhoek 1-3 na 76minuten plus een hele kabas vertrouwen,de bezoekers werden tot publiek gedegradeerd en KSK op zoek naar nummer twee en die moest er komen nu werd De Keyser diep gestuurd Tim haalde alles uit de kast om voor zijn tegenstander bij de bal te komen en dit lukte dan ook plus nog een puike afwerking daarbij 2-3 na 88min.
De resterende tijd was kort maar lang genoeg om nog een doelpunt te scoren,het leder ging snel van voet naar voet bij de thuisploeg tot men nu weer DE Clerck voor doel kon afzonderen Kristof werd onderuit gehaald in de zestien met een penaty als gevolg,Van gaeveren nam zijn verantwoordelijkheid en prikte de 3-3 eindcijfers op het bord.
Volgende week opnieuw thuis tegen Haasdonk.

Verslag Paul Reyns

08:07 Gepost door KSK KLINGE | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.