21-03-11

KSK - Haasdonk: 0-2

Klinge kon voor de tweede keer geen vuist maken tegen een beter Haasdonk.

Het dient gezegd dat het trainersduo zowel verdedigend, maar vooral aanvallend moest herschikken. Blessures en schorsingen doen in deze periode van het kampioenschap geen goed.

Hoewel Klinge al na 2 minuten op voorsprong had moeten staan, bleef de nul op het bord: Een voorzet van Pieters voor doel werd slecht gecontroleerd door Kegels en helaas niet in doel gewerkt. Ook enkele minuten later werd een rommelige fase voor doel door de thuisploeg eveneens niet afgewerkt.

Haasdonk werkt wel af: mistasten centraal achterin zorgde ervoor dat de Haasdonkse spits alleen voor Nijs kwam: 0-1 in de 11e minuut. En kort erna werd het zelfs 0-2, wanneer een het nr 2 van Haasdonk vrij mocht inkoppen aan de tweede paal, na een vrije trap van op links. De eerste helft had verder weinig om het lijf: Klinge kwam niet verder dan enkele afstandsschoten die richting misten, veel balverlies en veel middenveldspel.

Na een broederswissel tijdens de rust, waar de ene De Vet de andere kwam vervangen, komt Klinge goed weg, wanneer het nr 7 van Haasdonk, op aangeven van zijn spits op de paal trapt. De tweede helft wordt gekenmerkt door een aantal gele kaarten aan beide zijden en een zeer dubieuze beslissing van de ref. Aanvallend zien we enkele mooie dingen van Klinge: een goed schot van Mariman, een mooie aanval tussen Pieters en Kegels, die helaas weer niet kan afwerken, een De Keyser met inzet… Als in de 76e minuut de scheidsrechter na een duel tussen keeper en Pieters de scheids te kennen geeft dat het spel moet verder gaan, is de Keyser bij de pinken om de keeper te doen besluiten de bal te pakken: onrechtstreekse vrije trap buiten de grote baklijn (?) terwijl die aan de kleine baklijn zou moeten getrapt worden. Klinge doet helaas niks met deze kans.

Op het einde van de wedstrijd moet Nijs nog de nul drie van het bord houden, na vermeend handspel van de aanvallende ploeg. Ook een afstandsschot wordt door Nijs nog tegengehouden.

Volgende week een belangrijke wedstrijd tegen Tielrode. We gaan de supporters nodig hebben!

Verslag CS

08:11 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: haasdonk |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.