11-04-11

Moerbeke-KSK: 3-0

Een beladen wedstrijd,Moerbeke moest winnen,Klinge mocht winnen.
Klinge begon de match zonder veel overtuiging en moest het initatief aan de thuisploeg laten dit resulteerde na acht minuten in een vrijetrap genomen door Klingenaar De Smet in dienst van de thuisploeg,de vrijetrap op zich werd slecht genomen maar Smet kreeg de bal terug en in de rebound scoorde hij een prachtig doelpunt 1-0 en dit na acht minuten.
KSK al voor een voldongen feit,op momenten kwamen de bezoekers goed weg na enkele gevaarlijke hoekschoppen die telkens net gemist werden door de thuisploeg,eigenlijk de beste kans was nog voor KLinge,De Clerck zeer aanwezig in deze partij bracht Verbraeken alleen voor de thuisdoelman maar miste volledig zijn schot.
Een blaam op het hele gebeuren was een slag van De Smet op Herdewel die met een rode kaart het veld moest verlaten.
De thuisploeg met tien verder,Klinge had geen oplossing voor deze man meer situatie en zag zelf de voorsprong van Moerbeke nog stijgen na een kopbaldoelpunt van DE Pikker.
De tweede helft was KSK meer in balbezit en kreeg ook enkele kansen,na een pas van De Clerck op van duyse zag Jonas dat zijn poging te slap getrapt was om een doelpunt te scoren.
Klinge probeerde wel en kreeg enkele kansen maar de echte wil om te winnen bleef ergens aan de grens liggen ,jammer.
En zoals altijd kregen de bezoekers de 3-0 om de oren op een counter van de kampioenen in spe.
Volgende week thuis tegen Daknam,de supporters verwachten nog wel een overwinning en onze trouwe aanhang verdient dit ook.

Verslag Paul Reyns

07:56 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (1) | Tags: moerbeke |  Facebook |

Commentaren

Zien de verslaggevers wel iets van de match ...

Gepost door: Gunter | 11-04-11

De commentaren zijn gesloten.