05-09-11

St Pauwels - KSK 1-0

Clubicoon Van Puymbroeck schittert op de vernieuwde truitjes van KSK! Twee ploegen die op papier goed uit de transferperiode gekomen waren en dan ook een bepaalde ambitie lieten uitsstralen.
De feiten;De thuisploeg nam direckt het initatief en drukte de bezoekers op eigen helft, Klinge moest alle zeilen bijzetten om Sint-Pauwels van een doelpunt te houden. Klinge liet zich echter niet uit zijn lood slaan en speelde zonder de bal te zien een degelijke wedstrijd,enkel in balbezit werdt er iets te zenuwachtig geacteerd en zocht Klinge iets teveel de lange bal wat weinig zoden aan de dijk bracht.
Bij de thuisploeg zorgde Provost met enkele acties voor enig doelgevaar. Doch Klinge kwam eigenlijk het dichtst bij een doelpunt in deze beginfase; Een vrijetrap door Van Roeyen genomen belande op de daklat, jammer.
Maar dat nam de druk niet weg, iedereen Klings gezind was blij met de nul bij de rust, tot de scheids(van beperkt niveau) de bal op de stip legde voor de thuisploeg na een doorbraak van Provost die onderuit werdt gehaald in de zestien: discussie mogelijk, enkel doelman Nijs maakte van dit gebeuren geen probleem en ranselde het leder uit zijn doelvlak.
Na deze fase was er nog tumelt om vemeend handspel langs Klingse zijde,maar niet gezien door den arbiter.
Dus nul nul bij de rust waar de bezoekers tevreden mee waren.
De tweede helft was iets anders, na 55minuten de eerste echte kans van de wedstrijd: Verscheuren werd nu een eerste keer echt goed weggestuurd maar zag zijn poging gered door de lokale doelman.
De volgende tien minuten werden ontsierd door een resem gele en rode kaarten -terecht of niet, wie zal het zeggen- maar de echte liefhebber had daar geen bal aan. Enkel en alleen moest Herdewel het terrein verlaten om een verkeerde beweging zonder gevolgen maar de scheids zag het anders.
En toen gingen we terug voetballen, Klinge werd wakker en besefte dat het simpelder is te voetballen dan maar wa weg te schoppen, onder impuls van Theunis lieten de bezoekers zien dat ze aan de grens ook kunnen voetballen. Het ergste moest nog komen;na 70minuten kreeg onze vriend Van Gaveren de bal, niemand begreep het maar hij trapte het leder subliem binnen 1-0 na 70minuten .
Ondertussen moest ook een speler van de thuisploeg zich vroegstondig gaan wassen, tien tegen tien met nog een kwartier te gaan, Klinge op zoek naar de gelijkmaker,de bezoekers namen volledig het initatief maar bleven steken op enkele goede pogingen en moesten nog oppassen voor sommige snelle counters van de thuisploeg.
Na een wedstrijd gekruid met van alles behalve echt goed voetbal hield de thuisploeg de punten op Sint-Pauwels.
Volgende week thuis tegen Doorslaar

Verslag Paul Reyns

12:13 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: sint-pauwels |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.