12-09-11

KSK - Doorslaar

Veel doelpunten aan de grens;De wedstrijd op zich ging goed op en neer met snel en snedig voetbal en een eerste doelpoging via Herdewel die zijn schot net naast zag gaan,ook Doorslaar bleef niet bij de pakken zitten,de opgerukte flankverdediger van de bezoekers bracht het leder aan de tweede paal,de kopbal werd gered door de lokale doelman Nijs.
De bezoekers trokken het laken naar zich toe met meer balbezit dit was eigenlijk waar Klinge op zat te wachten nu kregen de snelle spitsen van de thuisploeg meer ruimte en na zestien minuten was het al prijs;D'Hollander stak Verscheuren in het straatje,David wist daar wel raadt mee en werkte dan ook subliem af (1-0 na 16min.)
De thuisploeg had de smaak nu echt te pakken want nog geen tien minuten later trok een doorgebroken Verscheuren de bal voor doel die werd in één tijd achteruit gelegd waar Van lierop er zijn voet tegen zette en de twee nul was een feit.
Klinge op rozen en dacht met deze riante voorsprong de rust in te gaan,verkeerd gedacht.
Doorslaar voerde de druk op en dit resulteerde in de aansluitingstreffer;de bal werd voor doel gegeven in een bos van spelers waar Jonkers onder druk het leder in eigen doel deponeerde( 2-1 na 30min.)
Doorslaar nu op zoek naar de gelijkmaker,de bezoekers hadden nu wel meer balbezit maar konden geen enkele kans afdwingen voor de koffie.
De tweede helft kon niet beter beginnen voor DE Klinge na een doorbraak van Verscheuren op de rechtertflank kwam de bal Bij Theunis en die twijfelde niet om de 3-1 op het scorebord te plaatsen.
Klinge stevende op een eerste driepunter af tot minuut 75 wanneer een doorgebroken Doorslaarspits onderuit werd gehaald in de zestien kwam de stand na penalty op 3-2 dat met nog acht minuten te gaan ,tot overmaat van ramp voor de thuisploeg trapte Van Nielandt het leder in de kruising en stond de stand gelijk met nog enkele minuten te spelen.
Het was Verscheuren nog die in de laatste minuut de Doorslaar defensie oprolde maar zijn poging gered zag worden door de bezoekende doelman.De stand bleef 3-3.
Klinge bleef met een kater achter.
Volgende wedstrijd naar Daknam

Verslag Paul Reyns

15:36 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: doorslaar |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.