03-10-11

White Boys - KSK: 2-2

Gelijkopgaande partij met langs beide zijden nogal wat kansen.
na een studie ronde van een kwartier kwam de eerste kans er voor de bezoekers;Van Gulck bracht Vanlierop alleen voor de de keeper maar Sven zag zijn poging gered door wat later zou blijken een sterke thuisdoelman.
Ook WB liet zich niet onbetuigd en maakte gebruik van zijn snelle en vaardige spitsen waar de bezoekende verdediging zijn handen mee vol had.
Het grootste gevaar bij de thuisploeg waren toch de stilliggende fase's,bij corners en vrijetrappen was het telkens schudden en beven in de Klingse defensie.
Het eerste doelpunt kwam dan ook tot stand via een vrijetrap die aan de tweede paal werd binnengetrapt door Moorthamers (1-0 na 40min.)
Klinge probeerde deze scheve situatie direkt recht te zetten met als resultaat een schot van Marin in de winkelhaak maar mooi gered door de thuisdoelman.
In de 44minuut een koude douche voor de grensjongens,na zoveel verwitigingen nog nie bij de les bij KLinge nu was het op hoekschop dat Verhelst er twee nul van mocht maken en dan was er zure koffie voor Klinge.
Een slechte gewoonte als je eerst twee doelpunten achter moet staan om er dan echt in te vliegen het was deze keer niet anders voor de mannen uit Klinge,maar ze deden wat ze moesten doen en dit was zo snel mogelijk scoren één minuut na die slechte koffie was het al prijs een steeds bedrijvige Van Gulck zag zijn schot afwijken en het stond plots 2-1.
Een bevrijding voor de bezoekers die nu het laken volledig naar zich toe trokken en met snedig en snel voetbal de tegenstander op hun eigen helft drongen,dus een tweede doelpunt kon niet uit blijven.
Vertenten drong door op de flank en bracht het leder bij Van Roeyen,Glenn krulde de bal in de rechterbovenhoek een prachtig doelpunt en tevens de gelijkmaker en dit met nog 37minuten te gaan zat Klinge op rozen.
KSK op zoek naar doelpunt nummer drie,net na de gelijkmaker zag Vertenten zijn kopbal net naast doel verwijnen.
De thuisploeg toch even aangeslagen door dit gebeuren maar kon toch vermijden dat Klinge op voorsprong kwam en konkte zich langzaam maar zeker terug in de match.
Verder waren er langs beide zijden nog enkele goede pogingen zonder resultaat en eindigde deze partij op een gelijkspel waar iedereen tevreden mee was.
volgende week thuis tegen Beervelde
Verslag Paul Reyns

14:21 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: white boys |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.