10-10-11

KSK - Beervelde

90 minuten achter de feiten gelopen, alhoewel de eerste kans van de wedstrijd  was er één voor ksk;Verscheuren werdt diep gestuurd maar zag zijn poging net naast doel verdwijnen, dit was het eerste en laatste wapenfeit in de eerste helft van de thuisploeg.
Het eerste doelpunt van de wedstrijd; bal vanop de flank aan de tweede paal gebracht waar een volledig vrijstaande Coppieters mocht binnen koppen 0-1 na 19min.
Klinge liep de eerste helft achter de feiten en kwam overal een stap te kort en wanneer KSK in balbezit kwam wisten ze het niet meer, heeft dit te maken met een gemis van Theunis?
Beervelde voetbalde goed en had constant speloverwicht met nog enkele halve kansen tot gevolg. Bij de rust stond het nog 0-1.
De tweede helft was pas bezig of het stond al 0-2; een corner werd met het hoofd in doel verwerkt door De Nolf.
Als je het spel bekeek wist je dit word zeer moeilijk voor de thuisploeg.
Beervelde combineerde redelijk goe en maakte het thuisploeg zeer moeilijk, Klinge had geen antwoord op al dit.
Ondertussen had bij de bezoekers nog een speler rood gehad maar ook dit kon niet baten om het tij te doen keren,integendeel na een uur maakte Neyt er 3-0 van, boeken toe .
Klinge trapte nog op de paal en miste nog één reuzenkans maar dat was het ook, het was Beervelde dat met tien man er nog in slaagde zijn voorsprong op te voeren tot 0-4 tevens eindstand.
KSK zal uit een ander vaatje moeten tappen om volgende week Heikant te verslaan.

Verslag Paul Reyns

16:09 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: beervelde |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.