24-10-11

Oudegem - KSK: 0-0

Snelle start van de bezoekers, Klinge was gekomen om te winnen en liet dit dan ook snel blijken.
De grensjongens speelden het taktisch slim en maakten goed gebruik van een zeer breed terrein waar enkele van hun snelle spitsen zich konden uitleven: de eerste kans liet niet lang op zich wachten een zeer actieve Verscheuren kreeg het leder in de voeten geschoven en zonderde een mee opgerukte Van Gulck af alleen voor doel, Kristof zag zijn poging tot ieders frustratie net naast doel verdwijnen.
Klinge begon met meer vertrouwen te spelen, iedereen speelde goed positie en onder impuls van Bauwens werden er geen kansen weggegeven.
Net voor rust was er nog een schot van Marin dat zijn richting miste voor de rest was dit een aangename eerste helft met niet overdreven veel kansen.
Het eerste halfuur van de tweede helft was volledig voor de bezoekers met enkele noemenswaardige kansen: Het was toch weer Verscheuren die de lokale defensie pijn deed met onophoudelijk gaten te trekken.
Nu speelde Klinge echt verstandig en liet de thuisploeg maar doen tot de eigen zestien om dan zo snel mogelijk het leder te veroveren en Verscheuren of van Lierop te lanceren en dit lukte ook, op een gegeven moment kwam Verscheuren oog in oog met de thuisdoelman maar miste op een haar na.
Klinge bleef goed counteren met nog enkele kansen maar echter zonder resultaat.
De laatste tien minuten kwamen de lokalen nog even druk zetten maar dan stond Nijs op de goede plaats om onheil te voorkomen.
Leuke voetbalmiddag zonder doelpunten het kan ook.
volgende wedstrijd thuis Kieldrecht.

Verslag Paul Reyns

18:38 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (1) | Tags: oudegem |  Facebook |

Commentaren

Volgende week topper tegen Kieldrecht! Jammer van de paar geschorsten, maar geen nood, er zat er daar ene op de bank bij De Kling die da zeker ook kan! ;-). Supporters op post hé! Maandag brugdag!!

Gepost door: Antonio | 25-10-11

De commentaren zijn gesloten.