29-11-11

KSK - Gerda: 2-1

Eerste thuisoverwinning voor KSK
 
Klinge begon scherp aan de wedstrijd en haalde terug een redelijk niveau op voetbalgebied.
Theunis stond diep in de spits met Verscheuren en Vertenten op de flanken en dit bracht toch heel wat gevaar voor het bezoekende doel.
Na tien minuten was het al prijs;een sterk spelende Van Gulck bracht Vertenten in stelling en deze werkte mooi af,Klinge had er preccies veel zin in.
De volgende twintig minuten kregen de supporters waar voor hun geld,het werdt al eens tijd.
KSK combineerde er oplos met enkele verwoede pogingen van D'Hollander en Van Gulck,maar die zagen hun schoten net over of gered door de bezoekende doelman.
Nu weer een actie op rechts die op het hoofd van Vertenten belande,Kristof zag zijn kopbal gered door de Sint-Niklaase doelman.
Voor de rust geen doelpunten meer.
De tweede helft van een ander niveau,De bezoekers kwamen uit de kleedkamer met de bedoeling zo snel mogelijk dat doelpunt te scoren.
Maar onder impuls van Bauwens,die zijn verdediging goed bijstuurde en op tijd en stond een zeer alerte Klingse doelman die alles in de lucht voor zijn rekening nam bleven de netten ongeschonden.
Het waren de oranjehemden die de score verdubbelden;Klinge counterde op het juiste moment en het was Theunis die het leder mooi over de doelman lobte en er twee nul van maakte.
De Gerda bleef proberen en na tal van kansen wist Vercammen er 2-1 van te maken en dit met nog vijf minuten te spelen en die waren nog wel even spannend.
De eindstand stond er,bij KSK was het feest.
Volgende week naar Kallo . 

15:27 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: gerda |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.