05-12-11

Kallo - KSK: 2-0

Het mocht niet zijn na een sterke wedstrijd van KSK.
Klinge begon zwierig aan deze partij, er werd snel gespeeld,goed gecombineerd maar slecht afgewerkt.
Klinge drukte de leiders op eigen helft en dit bracht in de begin fase van de wedstrijd enkele corners en vrijetrappen op;Vangulck nam een vrijetrap voor zijn rekening de lokale doelman moest het leder lossen na veel commotie werdt de bal nog ontzet door een verdediger van de thuisploeg.
Twee minuten later was Vertenten weer weg op de flank,bracht de bal mooi voor maar de uitstekende thuisdoelman kon het leder net wegduwen voor de Klingse aanvaller.
 Kallo kwam iets meer in de wedstrijd en puurde er al recht een strafschop uit, omgezet door Varenbergh (1-0 na 25min.) Een onterechte voorsprong,maar ja!!!!!


Klinge in de achtervolging:na een schiterende combinatie werdt de bal aan de tweede paal gebracht waar DE Boey deze mogelijkheid op een haar na miste.
Vijf minuten later stuurde Vangulck DE Boey weg deze werd onderuit gehaald in de zestien,de scheids al heel de wedstrijd van een bedenkelijk niveau keek de andere kant op.
Tweede helft werd ontsiert door teveel gele en rode kaarten.
Na 65minuten Klinge met tien na een overtreding normaal geel ,moest D'Hollander zich gaan wassen,maar ook met tien zette KSK soms nog druk op de thuisdefensie en dit resulteerde in nog een kans voor Vertenten;de bal ging net voorlangs.
Het volgende wapenfeit;Jonkers met twee keer geel naar de douche.
Klinge met negen,nie te zien.
De thuisploeg maakte de zaak af in de 92min op een counter 2-0.
Jammer voor Klinge,geen punten na een goede wedstrijd.
Volgende week thuis tegen Haasdonk

 

Verslag Paul Reyns

18:51 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.