13-12-11

KSK - Haasdonk: 2-1

Na een matige partij voetbal werden deze keer de punten op De Klinge gehouden.
De eerste helft was er weinig te beleven buiten een doelpunt van de bezoekers dat werd afgekeurd wegens buitenspel.
Haasdonk was iets beter dan Klinge maar stoote telkens op een goed georganiseerde verdediging van de thuisploeg.
De tweede helft begon redelijk sensationeel;een voorzet van Klinge werd in eigen doel verwerkt door een bezoekende verdediger en dit op een manier om U tegen te zeggen 1-0na 46minuten.
Klinge kreeg toch vertrouwen door deze owngoal en begon op momenten aardig te combineren,Verscheuren werd om de haverklap diep gestuurd maar bij zijn talloze voorzetten was er nooit iemand aanwezig om de zaak af te maken.
Nu, Haasdonk deed ook nog mee natuurlijk en die bleken toch over enkele spelers te beschikken die de boel kunnen forceren.
Na een aardige aanval van de bezoekers was het Verhulst die de score gelijk bracht door het leder in de eerste hoek binnen te trappen 1-1 na 52minuten.
Alles kon herbeginnen,de wedstrijd ging nu gelijk op met langs beide zijden weinig kansen,één kans was er nog voor DE Boey die een voorzet van Verscheuren net over trapte.
Het was wachten tot de laatste vijf minuten om nog wat spectakel te zien;Het was de weer zeer verdienstelijke Bauwens die al zijn frusstraties kwijt kon door een voorzet snoeihard tegen de netten te trappen 2-1 na 85minuten.
Haasdonk zette alles op alles om nog een punt uit de branding te slepen en het scheelde niet veel of ze waren gelukt in hun opzet was daar niet een sterke doelman de Koning van Klinge.
HEt bleef 2-1 en daar waren ze aan de grens zeergelukkig mee.
Volgende week terug thuis tegen Sint Pauwels,de laatste wedstrijd van 2011.

Verslag: Paul Reyns

07:38 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: haasdonk |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.