22-02-12

Beervelde - KSK 0-2

Een verdiende overwinning voor Klinge.
Klinge begon gretig aan deze partij met een eerste wapenfeit na tien minuten;Herdewel zette een één twee op met Vertenten om daarna keihard op doel te schieten,de thuisdoelman kon maar net redding brengen met de vingertoppen.
Nog geen twee minuten later ontving Verscheuren de bal,David draaide zich mooi vrij maar zijn poging belande op het lichaam van de keeper.
Klinge steeds op zoek naar de openingstreffer maar die kwam er nog even niet.
Beervelde probeerde zich in de wedstrijd te knokken en was toch even gevaarlijk met een afstandschot van Staelens maar De Koning liet zien dat hij de goede form te pakken heeft en bracht redding.
De bezoekers bleven toch overwegend baas in deze eerste helft en kreeg in de vijfendertigste minuut waar het recht op had een doelpunt;Na een poging van Verscheuren kreeg Dirigent De Boey het leder in de voet en met een lopbal stond KSK met 0-1 voor.
Beervelde moest nu toch meer risico's nemen en poogde in de laatste tien minuten voor de rust om de gelijkmaker te netten maar telkens stond DE Koning in de weg;rust 0-1.
De tweede helft zoals verwacht iets meer Beervelde in balbezit en de bezoekers op de counter.
En zondag klopte het allemaal;de klingse verdediging speelde sterk en via het middenveld werdt er regelmatig scherp gecounterd,telkens met een snelle Verscheuren in de punt,op één van deze uitvallen maakte David Verscheuren er op zijn manier 0-2 van.
Beervelde probeerde nog maar KSK hield alles dicht achteraan en kon met een mooi resultaat richting grens waar ze voor de volgende dagen gerust carnaval konden gaan vieren.
volgende week thuis Oudegem

Verslag Paul Reyns

13:41 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: beervelde |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.