19-03-12

KSK - Stekene Sportief: 3-3

Wedstrijdverslag Ksk Klinge – Stekene Sportief

In de eerste helft had geen enkele ploeg de bovenhand. Beide ploegen probeerden te voetballen, maar in echte kansen resulteerde dat niet. Een voorzet van de bezoekers waaide bijna in doel, maar De Koning kon hem net uit zijn doel houden. Niet veel later was het wel raak voor Stekene. Schalkens gooide de bal voor doel en met wat meeval viel hij voor de voeten van Van Gane die rustig binnenlegde.

 Na het tegendoelpunt ging de thuisploeg op zoek naar de gelijkmaker. Rombaut onderschepte de bal en speelde naar Verschueren. De aanvaller schoot op doel, maar hij zag zijn schot voorlangs gaan. Rond het halfuur kreeg Stekene een vrije trap. Schalkens zette zich achter de bal en trapte  richting strafschopgebied. De doelman verkeek zich en het leer verdween in doel.

Met twee doelpunten achter de rust in gaan was geen optie voor KSK Klinge.  Ze gingen op zoek naar de aansluitingstreffer en die kwam er ook voor de pauze. Van Gulck zette voor en Verschueren ,die goed was gevolgd, tikte aan de tweede paal binnen. 1-2 was de stand bij de rust.

Na rust  was het onmiddellijk prijs voor de bezoekers. Massoels kwam oog in oog met de keeper. Onder druk van enkele verdedigers moest hij uitwijken, maar toch verdween zijn schotje nog in de goal. Klinge leek niet onder de indruk. De spelers voetbalden beter dan in de eerste helft en na een knappe combinatie haalde Van Gulck verschroeiend uit. De middenvelder trapte onhoudbaar binnen.

Met nog 1 doelpunt achter voerde de thuisploeg de druk op. Ze bleven combineren, maar grote kansen bleven uit. Dan werd het nog erger voor Klinge toen Morel rood kreeg. De scheidsrechter ging hier zwaar in de fout, want hij had eerder ook Janssen (Stekene) rood moeten geven. Die haalde Verschueren  schandalig neer en kreeg slechts geel. Met een man minder leek het een zware opgave om nog iets uit de brand te slepen. Toch bleef de thuisploeg de betere ploeg. De bezoekers konden nog enkele keren dreigen via de counter, maar De Koning kon de bal uit zijn netten houden. In de slotfase kreeg Klinge loon naar werken . Een corner werd na geharrewar door Rombaut op goal geschopt. Boon hield het leer tegen met zijn hand en de scheidsrechter wees naar de stip. Van Gulck nam zijn verantwoordelijkheid en legde zijn tweede in het mandje.

3-3 was de eindstand na een boeiende wedstrijd.

Verslag Jordy Ferket

18:41 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (1) | Tags: stekene sportief |  Facebook |

Commentaren

Heeft er iemand de Stekense nr 29 nog gevonden/meegenomen na zijn laatste valpartij tijdens de match van zondag?

Gepost door: japie | 21-03-12

De commentaren zijn gesloten.