03-09-12

Hamme Zogge - KSK: 1-1

Klinge begon vrij zenuwachtig aan deze wedstrijd tegen het net gepromoveerde Hamme -Zogge.
DE thuisploeg nam dan ook het eerste kwartier voor hun rekening zonder enig doelgevaar,Klinge was eigenlijk meer tegen zichzelf aan het spelen dan tegen Hamme.
Na twintig minuten spel toch even een vermeldingswaardig punt;Rombout mocht een vrijetrap nemen,die diep aan de tweede paal terecht kwam, de lokale doelman tastte mis,D'Hollander kreeg het leder in de voeten maar besloot op de paal.
Klinge trok nu het laken naar zich toe en begon iets meer speloverwicht te krijgen met enkele kansen als gevolg;eerst een voorzet op het hoofd van Bauwens maar van de lijn weggehaald door een Hamseverdediger,dan weer een mooie aanval langs de flank ,via Pieters voor doel gebracht,nu was het Everaert die zijn kopbal gered zag door de thuisdoelman.
Nog enkele kansen voor Klinge maar geen doelpunt,het was de thuisploeg die nog het dichts bij de openingstreffers kwam;net voor rust een counter van Hamme met als resultaat een schot onderkantlat,wel of niet over de lijn? de scheids vondt van niet,en dit op slag van rust.
De tweede helft begon vrij gunstig voor Klinge;een doorsteek pas van Vangulck op Pieters die het leder voor doel trok waar een goed gevolgde Pieter Buys mooi afwerkte (0-1 na 46min.)
Iedereen verwachte nu toch een beter Klinge maar de bezoekers lieten het initatief aan de thuisploeg die terug in de match kwamen.

Een afgeweken bal zorgde uiteindelijk nog voor de gelijkmaker na een wedstrijd met vele gezichten zowel positief als negatief met wel een juiste uitslag.

Volgende week eerste thuiswedstrijd tegen het Lokerse Doorslaar
Verslag Paul Reyns

14:01 Gepost door KSK KLINGE | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.