17-09-12

Kieldrecht- KSK: 1-1

beide ploegen op zoek naar eerste overwinning.
Veel inzet en goede wil maar weinig goed voetbal wat de beginfase van de wedstrijd betreft.Na twintig minuten een eerste halve kans:Rombout kwam in schietpositie maar zag zijn schot gestopt door de lokale doelman.
Het leder bleef voor de rest veel in het middenveld hangen dit door toedoen van veel misverstanden en een serie slechte passen langs beide zeiden.
Het waren de lokalen die uit het niets de score openden:De bal bal kwam in de voeten van Cleis die na een geharrewar voor doel de score opende 1-0 na een half uur spel.
KLinge was nu toch even de pedalen kwijt,maar de thuisploeg had te weinig in huis om hier van te profiteren,de stand bleef dan ook ongewijzigd tot de rust.
De tweede helft was van een ander kaliber;Klinge ging direkt opzoek naar de gelijkmaker en beheerste heel de tweede helft,kansen bleven niet uit.
enkele kansen op rij;eerst verscheuren op weg om te prikken,doelman Matthyssen verhinderde de gelijkmaker met een parade,twee minuten later kreeg VanGulck de bal vanop de flank aangespeeld,christophe trapte in één tijd maar weer was er de lokale doelman die een zeker doelpunt verhinderde.
KSK Klinge bleef drukken en verdiende de gelijkmaker die er maar niet kwam,nu weer een voorzet van Rombout op het hoofd van Everaert,iedereen zag de bal in doel verdwijnen maar daar was weer voor ons niet onbekend doelman Matthyssen met een wereldsafe.
De klok tikte verder en de score stond nog steeds 1-0,doch Klinge zocht verder en de volgende kans was weeral een feit;nu werdt Verscheuren nog maar eens int straatje gestuurd,David maakte gebruik van zijn snelheid en kwam oog in oog te staan met onze vriend Matthyssen,hij haalde de bal uit de voeten van David.
Iedereen Klngs gezind zag het al gebeuren met nog vijf minuten te gaan,behalve een steeds met veel inzet spelende Jonkers die al enkele weken op een hoog niveau speeld dacht er anders over;Jonkers kreeg de bal toegespeeld op het middeveld en maakte er een solo van met als resultaat ;een knal in de kruising 1-1 met nog enkele minuten te gaan,jammer voor Klinge was de tijd te kort.
Volgende week thuis tegen Daknam
 
Verslag Paul Reyns

12:31 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kieldrecht |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.