01-10-12

Stekene Sp - KSK: 1-4

Een doelpuntrijke derby ; Stekene nam het eerste kwartier voor hun rekening,de thuisploeg had meer speloverwicht maar de kansen bleven uit dit ook door toedoen van een goed georganiseerde verdediging van de bezoekers.
Klinge nam stilletjes aan het heft in handen en dit resulteerde al direkt met een schot van dertig meter op de kruising,schutter van dienst was D'Hollander.
Nog geen vijf minuten later aanval op rechts via De Rijckere,die passeerde zijn rechtstreekse tegenstander en bracht voor doel waar Verschueren de bal slecht op zijn schoen kreeg en weg was kans.
Klinge op zoek naar de opener maar die kwam er maar niet,na nog enkele gemiste kansen was het terug aan Stekene,de thuisploeg maakte er minder problemen van en het was Pauwels die de 1-0 tegen de touwen trapte vanop dertig meter dit na 34 min. spel.
Klinge op achtervolgen en nog in dezelfde minuut stonden de bordjes gelijk;Bauwens stuurde Verschueren int straatje,David deed wat hij moest doen en maakte de klus mooi af.
Deze stand bleef tot de rust.
De eerste twintig minuten van de tweede helft waren voor de bezoekers met een tweede doelpunt van Verschueren; nu was het VanGukck die Verschueren alleen voor doel bracht met als gevolg 1-2 na 67min.
Nu was het aan Stekene om het gat te dichten,maar de Klingse verdediging bleef attent en had even het geluk aan hun zijde wanneer er een schot op de lat belande.
Klinge kon nu naar hartelust counteren en steeds vondt men een bedrijvige verschueren die nu weggestuurd werd door Everaert en zijn derde van de middag tegen de netten trapte 1-3 Na 80min
Klinge speelde nu volledig bevrijd,en na een aanval uit het boekje maakte de ingevallen De Jonghe subliem af 1-4 tevens de eindstand en verdiende zege van Klinge.
Volgende week thuis tege WB Sint-Niklaas
Verslag Paul Reyns.

08:24 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: stekene sportief |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.