29-10-12

Heikant Zele - KSK: 0-1

Drie gouden punten tegen een zeer goed voetballende ploeg.
Klinge weer hetzelfde,een goed georganiseerede verdediging en één van de twee spitsen die trefzeker was.
Heikant nam het heft in handen met snelle balwisselingen, legde de thuisploeg een hoog tempo op.
Toch was het Klinge dat de eerste kans afdwong;een lange bal werd doorgekopt door De Jonghe in de loop van Verschueren, David vondt de lokale doelman op z'n weg.
De thuisploeg meer balbezit en dit monde uit in veel halve kansen,maar door een sterk spelende bezoekende verdediging bleven halve kansen enkel goe geprobeerd.
Na zestien minuten was er Klinge toch weer dicht bij ;een hoekschop werd goed binnen gekopt door Everaert,maar het leder werd van de lijn weggewerkt,langs de overkant viel dan weer een slechte voorzet op de lat,Eigenlijk was Heikant de betere ploeg maar Klinge had toch de beste mogelijkheden.
Het was wachten tot net voor de rust om een doelpunt te zien;Een mooie actie van Klinge via D'Hollander kwam het leder bij Verschueren,David trok de bal voor waar De Jonghe subliem afwerkte 0-1 na 44min.
De tweede helft,de thuisploeg op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er ei zo na,een schermutseling voor doel eindigde de bal op de doelpaal , een beetje geluk voor de bezoekers,na dit euvel begon de thuisploeg toch iets te zenuwachtig te acteren en dit was alleen maar gunstig voor Klinge.
De Para was onder tussen ingevallen,hij ging stevig in duel met de thuisdoelman die zich liet betrappen op natrappen met als gevolg rode kaart.
De thuisploeg nu met tien maar deze tien slaagde er wel in om Klinge een tiental minuten onder druk te zetten,maar dan hadden we het toch gehad met Heikant Zele.
De uitslag stond op het scorebord,Klinge drie punten rijker en sluipt de top drie binnen.
Klinge op schema,volgende wedstrijd thuis tegen Bazel,iedeeen moet komen kijken op Klinge altijd wel iets te beleven!

Verslag Paul Reyns
 

07:13 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: heikant |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.