12-11-12

KSK - Sinaai: 3-0

 

Vandaag stond er een topper op het programma in derde provinciale E. Leider Sinaai moest het opnemen tegen eerste achtervolger Klinge. Mits winst kon de thuisploeg over Sinaai naar de eerste plaats in de rangschikking springen.

 

KSK Klinge begon sterk aan de wedstrijd en dreigde onmiddellijk met een vrije trap. Het schot van Rombaut werd door keeper Jacobs gestopt. Sinaai kon er weinig tegenover zetten. Een paar minuten daarna kreeg de thuisploeg weer een vrije trap. Rombaut ging achter de bal staan en knalde de bal in doel. De bezoekers betwistten het doelpunt en gingen verhaal halen bij scheidsrechter Claes. Die trok er zich niets van aan en hij keurde het doelpunt goed. Niet veel later was het weer prijs. Een voorzet van Kjell D’Hollander werd door Pieter Buys tegen de hand van een Sinaai-verdediger gekopt. De scheidsrechter floot een penalty en D’Hollander ging achter de bal staan. Die trapte zonder aarzelen het leer in doel.  Alsof het nog niet erg genoeg was voor de bezoekers maakte Verschueren na doorkoppen van kapitein Bauwens de 3-0.  De thuisploeg ging met een ruime voorsprong de rust in.

 

In de tweede helft gebeurde er nauwelijks iets. Sinaai wilde wel aanvallen, maar het was gewoon niet bij machte om Klinge pijn te doen. Toch kregen de bezoekers nog een penalty na handspel. Ongena trapte de strafschop naast het doel van Recep Bas. Op het einde van de wedstrijd kreeg Nick Everaert nog rood na onnodig reclameren tegen de arbiter.  3-0 was dus een logische eindstand.

 

Klinge haalt met deze overwinning een mooie 15 op 15. Het spring over Sinaai naar de eerste plaats in het klassement. Volgende week speelt de ploeg van trainer Pollet op verplaatsing. Dan nemen ze het op tegen Rupelmonde.

 

07:50 Gepost door KSK KLINGE in KSK-Nieuws | Permalink | Commentaren (0) | Tags: sinaai |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.