19-11-12

Rupelmonde - KSK: 2-2

Spanning tot de laatste seconde .

Voor Klinge een tradionele moeilijke verplaatsing,nog thans begonnen de bezoekers sterk met na vijf minuten een eerste scorings mogelijkheid via Verschueren,die mooi diep gestoken werdt door De Rijckere maar David vondt een sterk spelende thuisdoelman op zijn weg dit bleek enkele minuten nog maar eens,toen De Jonghe via het hoofd de bal klaar legde waren het weer de zelfde auteurs;Verscheuren trapte vanop enkele meters op een goed uitkomende doelman,weg kans.
Vijf minuten later werd De Jonghe int straatje gestuurd maar deze besloot net naast doel,teveel gemis in de begin periode van deze wedstijd.
Zoals altijd wie zijn kansen mist wordt gestraft,dit was nu niet anders.
De thuisploeg liet een eerste keer van zich horen en dit was direkt prijs;De diepe spits van Rupelmonde kreeg het leder door het centrum aangespeeld en die man twijfelde niet maar trapte het leder mooi in doel (1-0) na een kwartier spel.
Klinge toch even aangeslagen en dit resulteerde toch in enkele mogelijkheden voor de thuisploeg met onder andere een kopbal die maar net het kader streelde,met kort daarna nog enkele gevaarlijke situaties voor het Klingse doel.
De beste kans van de eerste helft kwam er na een vrijetrap op de paal van D'Hollander maar in rebound gemist,rust 1-0.
Klinge nog een hele tweede helft om orde op zaken te zetten,Iedereen bij Klinge ging voor de volle tweehonder procent maar daar viel ineens een doelpunt uit het niets;Een trap vanop dertig meters ging onderkant lat binnen 2-0 stond de stand met nog een halfuur voor de boeg.
Een zware opdracht voor de koplopers van de reeks.
klinge bleef niet bij de pakken zitten en trok massaal tenaanval,eerst trof Rombout de lat nog eens,en dan kwam dan toch de aansluitingstreffer;Het was Behiels die de bal kreeg toegespeeld op de flank en met een mooie assist De jonghe kon bereiken,Tom werkte subliem af 2-1 met nog twintig minuten te gaan,ondertussen had nog een Rupelmondse verdediger rood gekregen.
En Klinge maar drukken,er gebeurde vanalles behalve scoren,tot overmaat van ramp kreeg de ingevallen Van Der Linden ook nog rood,maar de gelijkmaker hing in de lucht dat voelde iedereen.
Het was wachten tot één minuut voor tijd toen Kapitein Bauwens die de laatste tien minuten als zevende spits fungeerde de bal in het Rupelmondse doel legde 2-2,wedstrijd gedaan.Een oververdiend punt voor de leiders.
Volgende week thuis tegen Buggenhout ook een topper van jewelste,iedereen welkom om een nieuw spektakel te aanschouwen.
 
Verslag Paul Reyns

20:03 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: rupelmonde |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.