26-11-12

KSK - Sp Buggenhout: 1-0

Thuisploeg begon bijzonder sterk aan deze partij,met als eerste wapenfeit een afstandsschot van D'Hollander maar gered door de bezoekende doelman.
Nog geen minuut later een colectieve aanval,alles in één tijd over verschillende stations,De Jonghe was het eindstation maar zijn poging ging net over.
Langs de overkant konden we enkel een vrijetrap vanaf de zestien melden zonder enig gevaar.
Klinge ging op zijn elan verder en nu was er weer een aanval op rechts voor doel gebracht door Behiels en ingekopt door Everaert echter zonder resultaat.
Dat doelpunt zat eraan tekomen;het was een sterk spelende De Rijckere die even op solotoer ging en het leder mooi in de voet van De Jonghe schoof,een Tom met vertrouwen mist niet 1-0 na 19 minuten.
Buggenhout kwam er in de eerste helft niet veel aan te pas,het was Klinge dat op zoek ging naar nummer twee,kansen bij de fleet;Verschueren bracht enkele keren de bal voor doel maar het was telkens net niet en dit bleef duren tot de rust,eigenlijk een doelpunt te weinig voor de thuisploeg.
De tweede helft een ander Buggenhout,de bezoekers lieten zien dat ook zij niet voor niets bovenaan staan,met snel en snedig voetbal zorgden ze voor enig doelgevaar;op een moment kwam de bezoekende spits oog in oog met de lokale doelman maar Bas was bij de pinken en bracht redding,nog geen twee minuten later een bal vanop links dreigde in de verste hoek te vallen maar daar was weer Recep Bas om de meubelen te redden.
Stilletjes aan begon Buggenhout er minder in te geloven en kreeg Klinge nog enkele mogelijkheden via Verschueren maar zonder resultaat.
Het bleef 1-0 voor de thuisploeg na een wedstrijd koplopers waardig.
Volgende week speelt KSK op zaterdag tegen SK Gerda de volgende topper
Verslag Paul Reyns

13:19 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: buggenhout |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.