03-12-12

Gerda - KSK: 1-1

Twee voetballende ploegen die er iets van wilde maken;De wedstrijd begon goed met langs beide kanten goed combinatiespel,het was niet lang wachten op de opener:D'Hollander kreeg het leder toegespeeld van Behiels ,Kjell ging voor een afstandschot met succes ,zijn poging ging in de rechterbenedenhoek binnen,de stand stond 0-1 na 11minuten.
De leiders op rozen,maar geen 10 minuten later een rare situati;De Klingse doelman maakte een denkfout door de bal twee keer in zijn handen te nemen,dit mag dus niet,ook de scheids was op de hoogte van dit regelement en legde de bal in de zestien om een onrechtstreekse vrijetrap te laten nemen,deze werdt in dank afgenomen door de thuisploeg en Rayimakers trapte de 1-1 binnen dit na 20minuten.
Verder in deze eerste helft redelijk voetbal zonder nog noemingswaaardige kansen.
De tweede helft trok Klinge volledig het laken naar zich en ging op zoek naar dat tweede doelpunt,ondertussen was er nog een Gerdaspeler met rood van het veld gestuurd met nog een halfuur spel en de kansen kwamen er.
De beste kans kwam er na een schot maar in de rebound over getrapt door De Jonghe dan was er nog een poging van Verschueren gered door de lokale doelman,vervolgens een schot van D'Hollander nipt naast en zo ging Klinge nog even door ,echter zonder resultaat.
Gerda kwam nog weinig voor in het spel buiten eens een sporadische counter waren het de leiders die er alles aan deden om de driepunter mee tenemen naar de grens maar het bleef met net niet.
Uitslag op zich niet slecht maar er zat zoveel meer in.
Volgende week thuis tegen Melsele,laatste wedstrijd van de eerste ronde met een nog steeds ongeslagen Klinge
Verslag Paul Reyns

08:52 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.