17-12-12

KSK - Hamme Zogge

 

Wedstrijdverslag KSK Klinge – Hamme-Zogge

Leider Klinge ontving Hamme-Zogge. Normaal gezien een eenvoudige klus voor de thuisploeg. Zij waren nog altijd ongeslagen, terwijl de bezoekers amper twee op twaalf haalden en daarmee onderaan bengelen in de stand. Toch verliep de match niet zo eenvoudig voor de thuisploeg. De eerste helft was zwak, maar na  een sterke tweede helft wist Klinge de drie punten thuis te houden. De match eindigde op 3-1.

De wedstrijd ging voortvarend van start. Na enkele minuten spelen waren er al kansen voor beide ploegen. De Jonghe (Klinge) sprintte sneller dan de verdediging van Hamme-Zogge, maar zijn schot ging voorlangs. De reactie van de bezoekers liet niet lang op zich wachten. Everaert (H-Z) kapte zich knap vrij en kwam oog in oog te staan met doelman Recep Bas. Zijn schot ging net naast.                                                                                                           

Na het veelbelovende begin van de wedstrijd werd het spel van beide ploegen slechter. Er kropen te veel slordigheden in het spel en de leider liet Hamme-Zogge het spel maken. Dat resulteerde niet in echte kansen. 

De tweede helft kan kort samengevat worden. Klinge nam de match in handen zonder echt goed te spelen. Hamme-Zogge kon er niet meer uitkomen en het was enkel wachten op een tweede doelpunt voor de thuisploeg. Dat kwam er nadat een lange bal met het hoofd verlengd werd. De Jonghe (Klinge) was attent en met een boogballetje verschalkte hij een sterk keepende Heirman (H-Z). De bezoekers leken helemaal van slag en ze kampeerden nu rond de eigen baklijn. Voor de leider was het nog een derde keer prijs. Van Gulck (Klinge) stuurde ‘Tonio’ Deryckere door en die zette de bal voor. De Jonghe was goed gevolgd en hij legde zijn tweede in het mandje.

De wedstrijd eindigde op 3-1. Op basis van de tweede helft zeker een verdiende overwinning voor de thuisploeg. De ploeg gaat op zijn elan door dankzij deze zege blijft KSK Klinge nog altijd ongeslagen en ze halen daarmee elf op vijftien. Volgende match voor de fiere leider is op 6 januari tegen Melsele B. Weer een overwinning voor KSK Klinge?

 

07:30 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hamme zogge |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.