07-01-13

Doorslaar - KSK: 0-1

Klinge bracht deze moeilijke verplaatsing tot een goed einde.
De wedstrijd was nog maar net van start of De Jonghe scoorde bijna;Op een pas vanaf de rechterflank tikte Tom de bal tussen de palen maar de thuisdoelman was bij de pinken.
Klinge haalde vertrouwen uit deze eerste kans en trok het laken naar zich toe,met snelle balwisselingen lieten de leiders zien dat ze niet voor niets aan de leiding staan,doch na een kwartier spel kwam de thuisploeg meer en meer in het spel voor,de thiusploeg liet zien dat ook zij kunnen voetballen maar dan enkel tot de zestien daarna beten ze hun tanden stuk op een nog maar eens sterke verdediging met een organisatie om U tegen te zeggen.
In de vierentwintigste minuut recupereerde KLinge de bal in het middenveld,Van GUlck stuurde Verschueren weg op de flank,David bracht het leder strak voor doel waar de Klingse kapitein Bauwens zijn achterste stelling verlaten hadt om de 0-1 op het scorebord te zetten.
En nu was het aan de thuisploeg!
De wedstrijd liep tot de rust verder met veel middenveldspel zonder noemingswaardige kansen.
Doorslaar moest de tweede helft wel komen als ze enig uitzicht wilden houden op de periodetitel.
En dit gebeurde ook,laten komen dacht men bij Klinge;dus dit was het verloop van de tweede helft Doorslaar kwam en Klinge counterde.
Bij één van deze counters bracht een goed ingevallen Pieter Buys De Jonghe in stelling maar deze miste en zo werden er nog enkele mogelijkheden op de counter naar de vaantjes gewerkt.
Het moet gezegd de thuisploeg had meer de bal,maar in voetbal gaat er het erom wat je er mee doet.
Het verdere verloop is simpel samen te vatten,Klinge heeft de beste organisatie en deze ploeg is moeilijk te ontwrichten zo moest ook Doorslaar ondervinden.
Een dikke pluim voor de mannen van Pollet die dit seizoen nog niet weten wat verlies is,houden zo in 2013.
Prettige feestdagen,maar iedereen moet zondag al paraat zijn om de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar tot een goed einde te brengen,thuis tegen Melsele niet te onderschatten.

Verslag Paul Reyns

06:41 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: doorslaar |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.