07-01-13

KSK - Melsele B: 1-0

Zeventien wedstrijden ongeslagen
Klinge begon deze partij op een hoog niveau;de bal circuleerde goed rond in de aanvangsfase met al direkt een kans na enkele één tweetjes kwam het leder in voeten van verschueren ,die oog in oog met de bezoekende doelman kwam deze laatste had het laatste woord.
Klinge bleef goed combineren en benutte goed zijn flanken waar De Rijckere zich mocht uitleven en regelmatig voor gevaar zorgde.
De kansen kwamen er dan ook maar hier neep het schoentje de afwerking bleef achter voor de rest was het bijna perfect.
Dit spelbeeld bleef toe de rust, de bezoekers konden alleen maar toekijken enkel de bezoekende doelman kon zich onderscheiden.
En als er dan een doelpunt viel werdt dit afgekeurd voor vemeend buitenspel.
De tweede helft iets ander spelbeeld;Na een kwartier werd Evereart met een rode kaart richting kleedkamer gestuurd na een tackel op de bal met een beetje man erbij blijkbaar mocht dit niet.
Klinge met tien man verder,dit gaf toch even de mogelijkheid voor de bezoekers om zich van hun beste kant te tonen maar verder dan een paar hoekschoppen en halve kansen kwamen ze niet.
klinge was op dat moment gevaarlijkst langs Verschueren die naar de buitenkant was verhuist en vandaar het leder telkens goed voor doel bracht maar afwerken was er niet bij tot De Heer De Jonghe besloot om het vanop dertig meter even te proberen en met resultaat lobte hij de bal mooi over een iets te ver uit zijn doel gekomen keeper een wereld goal en tevens 1-0 met nog een kwartier te gaan.
De thuisploeg had al veel gegeven om op voorsprong te geraken en dit liet zich de laatste tien minuten wel gevoelen,even werd het nog moeilijk maar zoals wekelijks was er geen doorkomen aan in de Klingse verdediging.
Een oververdiende zege van de thuisploeg dat volgende week de buren uit Kieldrecht op bezoek krijgt.
Wie graag voetbal ziet moet gewoon komen kijken
 
Verslag Paul Reyns

06:42 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: melsele |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.