14-01-13

KSK - Kieldrecht: 2-0

Wedstrijdverslag KSK Klinge – KSK Kieldrecht

KSK Klinge heeft vandaag KSK Kieldrecht verslagen met 2-0. Doelpunten van Everaert en Pieters volstonden voor een moeizame zege in de derby.  Klinge, nog altijd ongeslagen, blijft met 5 punten voorsprong eerste in het klassement.

Op het eerste wapenfeit was het niet lang wachten. Yorick Behiels (Klinge) kapte zich mooi vrij na en zijn schot ging rakelings naast het doel. Kieldrecht kon daar niet echt iets tegenover zetten. Beide ploegen probeerden wel mooi te voetballen, maar het lukte gewoon niet. Veel grote kansen vielen er niet meer.                                                                                                       

In de tweede helft gebeurde er nauwelijks iets. We leken af te steven op een gelijkspel. Dat was buiten Nick Everaert (Klinge) gerekend. Na heel wat geharrewar in de baklijn van Kieldrecht tikte hij de bal in het netje. De bezoekers moesten nu wel komen en dat deden ze ook. Een corner van de uitploeg werd tegen de paal gekopt. Verder konden ze ook niet meer dreigen. De leider maakte zelf nog een tweede doelpunt. Een vrije trap van Everaert (Klinge) werd nogal knullig gelost door doelman De Maayer en Olivier Pieters was goed gevolgd om de voorsprong uit te breiden.

Na een moeizame 2-0-overwinning staat KSK Klinge nog steeds aan de leiding in 3de Provinciale E. De voorsprong op dichtste concurrent Sinaai blijft 5 punten. Volgende week moet de leider op bezoek bij Daknam, terwijl Kieldrecht Sinaai op bezoek krijgt.

 

Jordy Ferket

13:48 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kieldrecht |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.