11-02-13

Daknam - KSK: 0-3

Het verhaal veranderd weinig het enigste verschil is; Klinge voor de twintigste keer ongeslagen de nul nog maar eens op het bord en tevens periodekampioen,er zijn ergere dingen.
de wedstrijd zelf;Het was zeker niet overdreven maar wel verdiend tegen een ploeg dat niet voor niets onderaan staat.
Het was wachten tot een kwartier in de wedstrijd alvorens we een kans mochten optekenen,het was Vangulck die het probeerde op afstand en niet zonder succes,Vangulck kreeg het leder toegespeeld ongeveer op een vijfentwintig meter en zag zijn poging in de kruising verdwijnen 0-1 na een kwartier spel een doelpunt om u tegen te zeggen.
KSK op rozen,de thuisploeg probeerde maar was in alle lijnen te krampachtig om tegen Klinge iets te beginnen.
Dus was het wachten op het volgende doelpunt,en dat kwam er na een halfuur;Behiels forceerde zelf de doorbraak op de flank en bracht het leder mooi aan de tweede paal waar Verscheuren even subliem afwerkte 0-2 en dit zou heel moeilijk worden voor de thuisploeg.
Het scorebord veranderde niet tot rust.
De tweede helft verwachte iedereen een poging van Daknam ,maar die kwam er niet.
Dan maar Klinge dat verschillende mogelijkheden kreeg maar moest wachten tot minuut 80 om het dood vonnis van thuisploeg defeniteif te tekenen.
En dit derde doelpunt kwam er op een rare manier;Een terugspeelbal van de thuisploeg werd aanzien als fout door de scheids en deze onrechtstreekse bal werd in de rebound binnengetrapt door Van lierop 0-3 en tevens de eindstand.
Vrij simpele zege van de leiders dat aan Daknam weinig tegenstand had.
Volgende week thuis tegen Haasdonk wat men een belangrijke wedstrijd vindt op weg naar de titel,dat na het behalen van de periodetitel is de titel bijna niet meer weg weg te denken bij de supporters van KSK KLINGE dus wie Klinge gezind is staat zondag te suporteren voor Klinge.
 
Verslag: Paul Reyns

08:34 Gepost door KSK KLINGE in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) | Tags: daknam |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.